۱ مرداد ۱۴۰۵، ۱۰:۲۸

شهابی: خونخواهی رهبر شهید، تکلیف الهی و مبتنی بر مبانی دین اسلام است

شهابی: خونخواهی رهبر شهید، تکلیف الهی و مبتنی بر مبانی دین اسلام است

کرمان- مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمان گفت: خونخواهی رهبر شهید نه یک واکنش هیجانی یا مقطعی، بلکه تکلیفی الهی و مبتنی بر اصول و مبانی دین اسلام است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سعید شهابی، در تجمع مردمی شهرستان بردسیر، با تأکید بر لزوم تبیین دقیق مفاهیم «قصاص» و «انتقام راهبردی»، این اقدامات را نه یک واکنش هیجانی یا مقطعی، بلکه تکلیفی الهی و مبتنی بر اصول و مبانی دین اسلام دانست.

وی با اشاره به بیانیه اخیر امام جامعه، گفت: این پرچم‌های سرخی که با خودتان آوردید و این پرچم‌های خون‌ خواهی که در تشییع آقای شهیدمان بلند شد، نه مسئله هیجانی است و نه مقطعی؛ اینها بر اساس اصول و مبانی الهی است.

وی با تفکیک مفهوم «قصاص» از «انتقام»، قصاص را گام نخست در مسیر اجرای عدالت دانست و تصریح کرد: قصاص یعنی آمران و عاملان که این کار را انجام دادند و باید خونشان ریخته شود.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کرمان با استناد به وقایع تاریخی پس از شهادت امیرالمومنین (ع) و واقعه کربلا، خاطرنشان کرد: قصاص عاملان و آمران آن حوادث، پایان‌بخش ماجرا نبوده و خون‌خواهی همچنان به قوت خود باقی است.

وی، با اشاره به فرازهایی از زیارت عاشورا، چهار گروه را مشمول قصاص دانست و افزود: زیارت عاشورا به ما می‌گوید آنهایی که اساس ظلم را گذاشتند، آنهایی که ساختار سازی کردند، قاتلین و آنهایی که تسهیل‌گری می‌کنند، همگی باید قصاص شوند و هر کسی که در هر رده‌ای جز این چهار گروه است، تکلیفش مشخص است.

شهابی: خونخواهی رهبر شهید، تکلیف الهی و مبتنی بر مبنای دین اسلام است

حجت‌الاسلام شهابی، با اشاره به فرمایش امام جامعه مبنی بر اینکه « مصلحت قصاص از مصلحت جان ولی فقیه بالاتر است»، تأکید کرد: امام جامعه فرمودند که اگر من هم نباشم این قصاص باید تحقق پیدا کند و اگر کسی در این مسیر کشته شود، شهید محسوب می‌شود، زیرا این یک مأموریت الهی است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر لزوم بصیرت و هوشیاری گفت: دشمن تمام تلاشش را می‌کند تا ما را از این مسیر خارج کند و حضرت رضا (علیه السلام) فرمودند فتنه برخی از محبین اهل بیت علیهم السلام، از فتنه دجال خطرناک‌تر است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمان با تاکید بر اهمیت موضع‌گیری صحیح و پرهیز از قضاوت‌های عجولانه گفت: موضع گرفتن و مطالبه‌گری برای انقلاب اسلامی بسیار مهم است، اما نباید فراموش کنیم که در قیامت باید پاسخگوی همه گفتار و رفتار خود باشیم.

شهابی، افزود: نباید بر اساس استقرا ناقص و چند پیام بدون مستند در فضای مجازی، به افراد برچسب بزنیم که ممکن است دچار گناه تهمت شویم.

کد مطلب 6896667

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha